Cultuureducatie in
Bodegraven-Reeuwijk
Voorstelling ‘Woelig Water’

Voorstelling ‘Woelig Water’

Tijl Damen Interactief Muziektheater
Dans/Beweging,Drama/Taal,Muziek
Op locatie / in overleg
45 min.
Het gehele jaar
€ 800 - 1250
Alle schooldagen
Groep 1,Groep 2,Groep 3,Groep 4,Groep 5,Groep 6,Groep 7,Groep 8
50 - 500
39, 48
Leerlijn 22/23
Nodig:- Speelvlak van 6 x 5 m.- 2 x regulier stopcontact (230v)- Verschemerde ruimte ( geen directe inval zonlicht)- Opbouwtijd ca. 90-120 minuten- Voorstelling is inclusief eigen licht/geluid (t/m ca. 500 kinderen)
Opmerkingen aanbieder
Uit te voeren als schoolbrede voorstelling of opgedeeld met een variant voor de onderbouw en een variant voor de bovenbouw.

Een spetterende, educatieve muziektheatervoorstelling over water. De mens is een waterdier. Van vruchtwater tot drinkwater, van toiletbezoek tot plensbui: zijn hele leven is de mens omgeven door en afhankelijk van dit vloeibare goud. Maar wat weten we er eigenlijk van? En hoeveel schoon drinkwater verbruik jij eigenlijk per dag?

In deze spetterende, energieke theatervoorstelling vol interactie stort Tijl Damen een waterval van liedjes, sketches, muzikale acts en wetenswaardigheden uit over zijn publiek, waarbij ‘Water’ in alle facetten verkend wordt, zoals: plastic soep, waterbouw, kringloop van het water of diepzeeduiken. Maar bovenal onthult Tijl gaandeweg de voorstelling hoeveel drinkwater je elke dag verbruikt. Een afwisselende show vol humor met een serieuze boodschap. Geschikt voor de hele basisschool. Aan te passen in een variant voor onderbouw en bovenbouw.